Direct advies? 085 – 06 400 80

Wij houden van een efficiënte, schone en persoonlijke aanpak

Wij bouwen op een jarenlange ervaring en kennis

Solargroep Nederland heeft jarenlange ervaring met het leveren en installeren van zonnepanelen. Wij houden van een efficiënte, schone en persoonlijke aanpak; van het professioneel leveren en installeren van de zonnepanelen tot het plaatsen en aansluiten van het systeem in de meterkast.

We beginnen altijd met een schouw op locatie, voor de persoonlijke aanpak. Aan de hand van een dakanalyse maken we een legplan. Hierbij wordt vakkundig gekeken naar de beste combinatie van het type en merk van zonnepanelen, omvormers en montagematerialen. Na tekening van de definitieve offerte verzorgen wij de opleverdocumenten, inclusief metingen en serienummers van de panelen. Zo zijn we optimaal transparant en bieden we aantoonbaar hoogwaardige kwaliteit.

‘Is het ook mogelijk om zelf zonnepanelen te installeren?’

Zeker, maar wij raden het ten sterkste af!

Bij het zelf installeren van zonnepanelen bespaar je op de installatiekosten, maar de risico’s zijn een stuk groter! Je hebt geen garantie en bent daardoor zelf verantwoordelijk voor de eventuele gemaakte fouten. Als wij zonnepanelen met ons vakkundig team komen installeren en er beschadigd een zonnepaneel tijdens de installatie of een zonnepaneel komt los te zitten, dan zijn de reparatiekosten voor ons!

Daarnaast is er voor je bedrijf een risico op foutieve installatie. Ons team bestaat uit een flink wat gecertificeerde installateurs die veel ervaring hebben in het installeren van zonnepanelen. Als je dit zelf doet, is de kans groot dat hierin een fout wordt gemaakt.

Ook heb je bij zelfinstallatie geen professioneel legplan voor jouw zonnepanelen. Wij bekijken en berekenen op welke plek je zonnepanelen het beste liggen om zo de maximale opbrengst te halen uit je zonnepanelen. Hierbij houden wij rekening met onder andere totale vermogen, hellingsgraad en eventuele schaduwvorming.

Deskundig advies en professionele montage

Omdat ieder bedrijf en iedere situatie anders is, maken wij altijd een maatwerkofferte voor u. Zo krijgt u een reëel inzicht in wat zonnepanelen in uw situatie kosten. U ontvangt de offerte binnen een werkdag per mail.

Zoekt u een leverancier van zonnepanelen die ook een goede legservice biedt? Wij leveren en monteren door heel Nederland volgens de scope 12-norm en VCA-richtlijnen. Vanuit Tubbergen in Twente voorzien wij kleine schuine daken tot grote platte daken van zonnepanelen. Ons team bestaat uit zonnepanelenadviseurs, dakspecialisten, elektromonteurs en leerlingmonteurs. Allemaal hechten wij waarde aan duurzaamheid, efficiëntie en gemoedelijkheid.

Vrijblijvend advies voor jouw bedrijf?

Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf

Klik hier voor onze privacyverklaring

Particulier

Als particulier kun je zelf de zon oogsten met zonnepanelen op het dak van jouw woning, op de schuur of in de tuin. Bij Schone Zon maken we een op maat gemaakte offerte inclusief een voorstel voor een optimaal legplan.

Bel ons op 085 – 06 400 80

Mail naar info@solargroep.nl

Solargroep Nederland
Newtonstraat 17
7651 AT Tubbergen

Schone Zon is onderdeel van Solar Groep

Als particulier kun je zelf de zon oogsten met zonnepanelen op het dak van jouw woning, op de schuur of in de tuin. Bij Schone Zon maken we een op maat gemaakte offerte inclusief een voorstel voor een optimaal legplan.

Bel ons op 06 250 100 83

Mail naar info@solargroep.nl

Solargroep Nederland
Newtonstraat 17
7651 AT Tubbergen